Gouri

Hoe werkt een gouri behandeling?

Gouri is een innovatieve behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert. Gouri heeft in 2022 zelfs een AMWC prijs in Monaco gewonnen en kwam als beste uit de test als collageen stimulerende behandeling wereldwijd. Deze eigenschappen maken GOURI tot een fundamenteel anti-verouderingsproduct.

Hoe werkt Gouri?

Gouri is een volledig vloeibare collageenstimulator die gelijkmatig in uw huidlaag wordt geïnjecteerd. Veroudering leidt tot collageenverlies en Gouri PCL injectable is in staat tekenen van veroudering in het gezicht, zoals volumeverlies en verslapping van de contouren, aan te pakken, wat zorgt voor een onmiddellijk en langdurig gezichtsverstrakkingseffect.

Gouri is het eerste vloeibare type PCL (polycarprolacton) injectable. Gouri verjongt onze huid door collagenese op het hele gezicht te bevorderen. Gouri verspreidt zich op natuurlijke wijze over het hele gezicht en genereert collageensynthese die is afgenomen als gevolg van huidveroudering.

Waarom kiezen voor een behandeling met Gouri?

Gouri verspreidt en regenereert op natuurlijke wijze collageen over het hele gezicht, heeft slechts 10 injectiepunten nodig voor het hele gezicht, herstelt de collageensynthesesnelheid die wordt verminderd door huidveroudering en verjongt de huid, waardoor deze jonger en gezonder wordt.

Ook geeft Gouri hele natuurlijke resultaten zonder verandering van volume en mimiek, en werkt het zelfs op hele oppervlakkige rimpeltjes en mag het rond de ogen worden gebruikt. Tot slot is er ook geen herstelperiode! 

Een behandeling moet 3 keer herhaald worden, het liefst met een tussenpoos van een maand. 

Hoe werkt Gouri?