Gouri

Hoe werkt Gouri?

Gouri

Gouri is een baanbrekende behandeling die is ontworpen om de productie van collageen te stimuleren. In 2022 heeft Gouri zelfs de prestigieuze AMWC-prijs in Monaco gewonnen en is het wereldwijd als de beste collageen stimulerende behandeling getest. Deze kenmerken maken Gouri tot een essentieel anti-verouderingsproduct.

Hoe werkt Gouri?

Gouri is een vloeibare collageenstimulator die gelijkmatig in de huid wordt geïnjecteerd. Naarmate we ouder worden, verliezen we collageen, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals volumeverlies en verslapping van de gezichtscontouren. Gouri PCL injectable pakt deze tekenen van veroudering aan, waardoor directe en langdurige versteviging van het gezicht wordt bereikt.

Gouri is het eerste vloeibare type PCL (polycarprolacton) injectable en bevordert de collageensynthese in het hele gezicht. Het verspreidt zich natuurlijk over het gezicht en herstelt de collageenproductie die afneemt als gevolg van huidveroudering.

Waarom kiezen voor een behandeling met Gouri?

Gouri bevordert op natuurlijke wijze collageen in het hele gezicht, vereist slechts 10 injectiepunten voor het hele gezicht en herstelt de collageenproductie die wordt verminderd door huidveroudering. Het resultaat is een jongere en gezondere huid met zeer natuurlijke resultaten, zonder veranderingen in volume en mimiek. Bovendien kan Gouri zelfs worden gebruikt voor oppervlakkige rimpels en rond de ogen. Belangrijk is dat er geen herstelperiode nodig is na de behandeling.

Nazorg

Na een Gouri-behandeling is nazorg over het algemeen minimaal. U kunt vrijwel direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Mogelijk kunt u wat lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken op de behandelde gebieden ervaren, maar deze symptomen verdwijnen meestal snel.

Het is belangrijk om gedurende de dagen na de behandeling directe blootstelling aan intense hitte en zonlicht te vermijden om mogelijke bijwerkingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u uw huid goed beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Uw cosmetische specialist zal waarschijnlijk aanbevelen om de Gouri-behandeling drie keer te herhalen, met een tussenpoos van ongeveer een maand, voor optimale resultaten. Tijdens follow-up afspraken zal de voortgang van uw behandeling worden geëvalueerd, en eventuele aanvullende injecties zullen worden besproken indien nodig.

Het volledige effect van de Gouri-behandeling wordt geleidelijk zichtbaar naarmate de collageenproductie in de huid toeneemt. Zoals altijd is het raadzaam om eventuele vragen of zorgen over de nazorg met onze specialisten te bespreken, zodat u optimaal kunt profiteren van deze innovatieve anti-verouderingsbehandeling.