Bunnylines

Hoe werkt een behandeling tegen bunnylines?

Bunnylines zijn rimpels op het neus. Door middel van spierverslappers kunnen we deze lijnen aanpakken. Ze worden zichtbaar minder of verdwijnen in het geheel. Bunnylines ontstaan wanneer we ons gezicht bewegen en ons spieren rond de neus aanspannen. De lijnen zijn zichtbaar aan de bovenkant van de neus, dichtbij de ogen.

Met een dunne naald wordt er een kleine hoeveelheid spierverslappers in en nabij de spieren gespoten die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de bunnylines. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat waarbij uw gezichtsuitdrukking intact blijft. U zult merken dat de bunnylines vervagen en uw huid gladder oogt, wat u een jeugdiger voorkomen geeft. Bovendien is de ingreep vrijwel pijnloos en kent deze minimale hersteltijd, zodat u snel weer kunt stralen.

Na de behandeling is de resultaat binnen 5 tot 14 dagen zichtbaar. Het effect houdt ongeveer 4 maanden aan.

Bent u klaar om afscheid te nemen van die vervelende bunnylines en hallo te zeggen tegen een zelfverzekerde en jeugdige verschijning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Onze deskundige artsen staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een behandelplan op maat te creëren.