Bunnylines

Bunnylines behandeling

Bunnylines zijn de rimpels en fijne lijntjes die zich vormen aan de bovenkant van de neus, dichtbij de ogen, vergelijkbaar met de rimpeltjes die konijnen hebben wanneer ze hun neus bewegen. Deze lijntjes verschijnen wanneer we ons gezicht bewegen en de spieren rond de neus aanspannen, bijvoorbeeld tijdens het fronsen of glimlachen.

De behandeling

Om deze bunnylines te verminderen, maken we gebruik van spierverslappers. Hierdoor worden de lijntjes minder zichtbaar of verdwijnen ze volledig. De behandeling omvat het injecteren van een kleine hoeveelheid spierverslapper in en rond de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de bunnylines. Dit resulteert in een natuurlijk ogend resultaat waarbij uw gezichtsuitdrukking behouden blijft.

Het resultaat

U zult merken dat de bunnylines vervagen en dat uw huid gladder wordt, waardoor u een jeugdigere uitstraling krijgt. Bovendien is de ingreep vrijwel pijnloos en kent deze een minimale hersteltijd. Na de behandeling zullen de resultaten zichtbaar worden binnen 5 tot 14 dagen. Het effect van de behandeling houdt ongeveer 4 maanden aan.

Nazorg

Na de behandeling raden wij aan om gedurende ten minste 3-5 uur niet plat te gaan liggen en om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling niet te sporten, in bad te gaan of de sauna te bezoeken. Hiermee voorkomt u dat de spierverslapper zich verspreidt naar andere delen van het gezicht, wat onbedoelde verslapping kan veroorzaken.

Daarnaast adviseren wij om binnen 2 weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank te gaan. Blootstelling aan UV-straling kan namelijk extra gevoeligheid van de huid veroorzaken en het resultaat beïnvloeden. Het naleven van deze nazorginstructies zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van de behandeling en uw huid er fris en jeugdig blijft uitzien.