Traptox

Traptox “Barbie” behandeling

De trapeziusspier, ook wel bekend als de nek- en schouderspier, kan soms zorgen voor ongewenste bochelvorming in de bovenrug. Deze spanning ontstaat vaak als gevolg van langdurig schermgebruik en kan esthetische zorgen met zich meebrengen.

De behandeling

Onze traptox “Barbie” behandeling is ontworpen om deze overmatige spierspanning aan te pakken. Met zorgvuldige injecties van spierverslappers, verminderen we deze spanning, waardoor u een slankere bovenrug krijgt en een wenselijk resultaat behouden blijft.

Het resultaat

U zult al snel merken dat de bochelvorming afneemt en uw ruglijn slanker wordt, waardoor u een elegante uitstraling krijgt. De procedure is vrijwel pijnloos en vereist minimale hersteltijd. Binnen 5 tot 14 dagen na de behandeling zullen de resultaten zich tonen, met een effect dat ongeveer 4 maanden aanhoudt.

Nazorg

Na de behandeling raden wij aan om gedurende minstens 3-5 uur niet plat te liggen en om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling niet te sporten, in bad te gaan of de sauna te bezoeken. Deze voorzorgsmaatregelen helpen onbedoelde verslapping door verspreiding van de spierverslapper te voorkomen.

Bovendien adviseren wij om binnen 2 weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank te gaan, omdat blootstelling aan UV-straling de gevoeligheid van de huid kan vergroten en het resultaat kan beïnvloeden.