XL Hair

Hoe werkt een XL Hair behandeling met haarboosters?

Ziet u uw haar dunner worden en droomt u van een weelderige haardos die vol zelfvertrouwen straalt? Ontdek dan nu de XL Hair Booster behandeling, de innovatieve oplossing binnen de cosmetische chirurgie die uw haartransformatie naar een hoger niveau tilt.

XL Hair is een haarbooster die de haarfollikels lokaal voedt en heractiveert. XL Hair stimuleert nieuwe haargroei en stopt haaruitval binnen 3 maanden. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het product wordt aangebracht via oppervlakkige injecties in de huid of microneedling. De microneedling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. Haaruitval wordt namelijk veelal veroorzaakt door een slechte doorbloeding. Door de hoofdhuid te voeden en voor een betere doorbloeding te zorgen worden de haarfollikels gestimuleerd.

Wat kunt u verwachten tijdens de XL Hair Booster behandeling?

Onze specialisten zullen eerst uw unieke situatie en wensen analyseren. Vervolgens wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld dat past bij uw behoeften en doelen. Tijdens de behandeling worden geavanceerde technologie├źn toegepast om de haargroei te bevorderen en de vitaliteit van uw haar te herstellen. Het resultaat? Een weelderige haardos die u trots zal maken.

De behandeling moet minimaal 6-8 keer herhaald worden met een interval van 1-2 weken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consult in te plannen en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw dromen te verwezenlijken.