Faceslimming

Wat is faceslimming met spierverslappers?

Faceslimming is een behandeling met spierverslappers om uw gezicht smaller of slanker te maken. Onze artsen injecteren spierverslappers in de kaakspieren om de spieren te laten verslappen. Faceslimming met spierverslappers is een effectieve methode om uw gezichtscontouren te verbeteren en jeugdigheid te herstellen. Met de voordelen van natuurlijke resultaten, minimale hersteltijd en langdurige effecten is deze cosmetische procedure een populaire keuze geworden voor degenen die op zoek zijn naar een frisse uitstraling zonder chirurgie.

De voordelen van faceslimming met spierverslappers:

  1. Natuurlijke resultaten: faceslimming met spierverslappers biedt subtiele en natuurlijk ogende resultaten. U behoudt uw eigen expressie en emoties terwijl hinderlijke tekenen van veroudering verminderd worden.
  2. Niet-chirurgisch, geen littekens: deze behandeling vereist geen chirurgie en laat dus geen littekens achter. Dit betekent een minimale herstelperiode, zodat u snel weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken.
  3. Langdurige effecten: hoewel de resultaten niet permanent zijn, kunnen de effecten van faceslimming met spierverslappers enkele maanden aanhouden. Regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen langdurige schoonheid bevorderen.
  4. Veiligheid en professionaliteit: deze procedure wordt uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde cosmetische professionals, wat zorgt voor veiligheid en effectiviteit.
  5. Maatwerk: elke behandeling wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De focus ligt op die gebieden van uw gezicht die u wilt verfijnen, zoals de kaaklijn, wangen of kin.

Het resultaat?

Het duurt een aantal behandelingen en maanden voordat het optimale resultaat behaald is en uw kaakspier slanker wordt. Na de tweede behandeling begint u al een mooi resultaat te zien. Wij adviseren om elke 3 maanden deze behandeling te herhalen voor een blijvend resultaat. Ook is deze behandeling met spierverslappers in de kaakspieren goed tegen tandenknarsen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en de mogelijkheden voor uw persoonlijke faceslimming traject te bespreken.