Faceslimming

Faceslimming met spierverslappers

Faceslimming is een doeltreffende behandeling met spierverslappers die tot doel heeft om uw gezicht slanker en smaller te maken. Deze procedure omvat het injecteren van spierverslappers in de kaakspieren, wat resulteert in ontspanning van deze spieren. Faceslimming met spierverslappers is een effectieve methode om uw gezichtscontouren te verfijnen en te verbeteren.

De behandeling

De behandeling begint met een consultatie met een van onze specialisten en/of artsen. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of faceslimming de meest geschikte behandeling voor u is, of dat een andere benadering wellicht beter past, bijvoorbeeld als u last heeft van ingevallen wangen. Vervolgens wordt u gevraagd om de kaakspieren aan te spannen, zodat de specialist kan bepalen waar de injecties moeten worden geplaatst. Indien nodig worden de relevante gebieden gemarkeerd, waarna de spierverslappers in de kaakspieren worden geïnjecteerd. Tijdens de injectieprocedure dient u uw kaakspieren aangespannen te houden, en tussendoor zal de specialist vragen om ontspanning.

Indien gewenst, kan ook uw kin behandeld worden met fillers om uw gezicht verder te modelleren, waardoor een meer uitgesproken V-vorm ontstaat. De resultaten van fillerbehandelingen zijn langer zichtbaar, meestal gedurende 6 tot 9 maanden.

Het resultaat

Het bereiken van het optimale resultaat kan enkele behandelingen en maanden in beslag nemen, aangezien de kaakspieren geleidelijk slanker worden. Het eerste zichtbare resultaat begint vaak na de tweede behandeling. Het wordt aanbevolen om deze behandeling elke 3 maanden te herhalen om het gewenste effect te behouden. Bovendien kan deze behandeling met spierverslappers in de kaakspieren ook effectief zijn tegen tandenknarsen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en de mogelijkheden voor uw persoonlijke faceslimming traject te bespreken.

Nazorg

Na de behandeling van de kaakspieren kunt u de geïnjecteerde zones normaal bewegen. Het wordt echter afgeraden om binnen de eerste 48 uur na de behandeling het behandelde gebied te masseren, tenzij anders geadviseerd door de arts of specialist. Het is mogelijk dat u direct na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling, maar deze kunnen meestal worden gecamoufleerd met make-up en zullen na verloop van tijd vanzelf verdwijnen.

Bovendien raden wij aan om gedurende de eerste 2 weken na de behandeling de sauna en zonnebank te vermijden. Dit komt doordat de huid na de behandeling gevoeliger kan zijn voor UV-straling, wat het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden. Uw nazorg is voor ons van groot belang om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw resultaten en uw nieuwe uitstraling behoudt.