Ambassadeur worden

Ambassadeur worden

Beste influencers,

Hartelijk dank voor je interesse in samenwerking met Liquid Beauty!

Wij zijn gevestigd in Den Haag, Nootdorp en pop up locatie in Schiedam en zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen op het gebied van fillers, spierverslappers en skinboosters. Onze kliniek wordt geleid door ervaren en goed opgeleide cosmetische artsen, allen geregistreerd bij BIG register.

Bij Liquid Beauty bieden wij behandelingen aan in ruil voor kwalitatieve promotie en werken wij met een contract. Of het nu gaat om traangoot fillers of een Profhilo behandeling. Wij stellen wel enkele voorwaarden aan onze samenwerking: we zoeken enthousiaste influencers met minimaal 25.000 volgers op sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook, en TikTok. Daarnaast is het belangrijk dat je zeer actief bent op social media en vragen wij je vriendelijk om statistieken van jouw accounts mee te sturen.

Als dit je aanspreekt en je affiniteit hebt met beauty en injectables, nodigen we je graag uit om je kort voor te stellen met leuke foto’s en een link naar je social media kanalen. Verstuur deze informatie naar christina@liquidbeauty.nl.

Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet ontmoeten we je binnenkort in een van onze klinieken.

Met vriendelijke groet,

Het Liquid Beauty Team