Profhilo body

Profhilo body

Bij Liquid Beauty bieden we diverse behandelingen aan om de huid te verbeteren. Een veelvoorkomende zorg is huidverslapping, wat leidt tot het progressieve verlies van stevigheid van de oppervlakteweefsels op verschillende lichaamsdelen, zoals de buik, de binnenkant van de armen en de knieën.

Dankzij moderne esthetische geneeskundige behandelingen op basis van hyaluronzuur is het nu mogelijk om deze onvolkomenheden aan te pakken, zodat u zich weer comfortabel voelt in uw eigen huid en uw lichaam opnieuw kunt waarderen. Profhilo body stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een stevigere, gezondere en veerkrachtigere huid.

De behandeling

Tijdens de behandeling worden hyaluronzuurinjecties gegeven op specifieke gebieden waar huidverslapping optreedt. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in ons lichaam voorkomt en zorgt voor hydratatie en stevigheid van de huid. De injecties worden doorgaans toegediend met behulp van zeer fijne naalden, waardoor het ongemak tot een minimum wordt beperkt.

Wat zijn de voordelen van Profhilo?

Het grootste voordeel van Profhilo body is de snelheid waarmee resultaten worden bereikt. In slechts enkele sessies zult u merken dat uw huid er stralender en jeugdiger uitziet, waardoor u zich beter in uw vel voelt.

Nazorg

Na de Profhilo Body-behandeling is de nazorg over het algemeen eenvoudig. Er is meestal weinig tot geen hersteltijd nodig, waardoor u vrijwel direct uw normale dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Mogelijk kunnen er milde symptomen optreden, zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken, maar deze verdwijnen meestal snel. Het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven door voldoende water te drinken om de effecten van de behandeling te optimaliseren. Gedurende enkele dagen na de behandeling is het raadzaam directe blootstelling aan intense hitte en zonlicht te vermijden om mogelijke bijwerkingen te voorkomen. U kunt ook overwegen om follow-up afspraken te plannen om de voortgang van uw behandeling te evalueren en eventuele aanvullende injecties te bespreken voor het beste resultaat. Het volledige resultaat van de behandeling wordt meestal geleidelijk zichtbaar na enkele weken tot maanden, naarmate de huid zich herstelt en verjongt.