Profhilo body

Hoe werkt een profhilo behandeling voor het lichaam?

Om de huid te verbeteren bieden we bij Liquid Beauty een aantal verschillende behandelingen aan. Profhilo body tegen huidverslapping is een van de meest voorkomende onvolkomenheden van het lichaam die het progressieve verlies van stevigheid van de oppervlakteweefsels in sommige delen veroorzaakt, zoals: buik, binnenzijde van de armen en knieën.

Tegenwoordig is het dankzij esthetische geneeskundige behandelingen op basis van hyaluronzuur mogelijk om dit soort onvolkomenheden te behandelen, zodat je weer lekker in je vel zit en je je lichaam kunt herontdekken en weer waarderen. De werking van profhilo body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

Waarom kiezen voor profhilo?

Het beste van alles is dat profhilo body snel resultaten oplevert. In slechts een paar sessies zult u merken dat uw huid er stralender en jeugdiger uitziet. En omdat de behandeling niet invasief is, kunt u meteen terugkeren naar uw dagelijkse bezigheden zonder enige downtime.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken en ontdek hoe profhilo body uw leven kan veranderen.