Profhilo

Profilho

Hoe werkt profhilo?

Bent u op zoek naar een verjongende aanpak zonder invasieve procedures? Ontdek de revolutionaire Profhilo behandeling, een niet-chirurgische benadering die zich richt op het stimuleren van uw huid’s eigen collageen- en elastineproductie. Hierdoor worden fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping verminderd.

Wat kunt u verwachten van Profhilo?

Het resultaat van Profhilo is een stralendere en stevigere huid, wat uw zelfvertrouwen een boost zal geven. Deze behandeling vermindert fijne lijntjes, verstevigt de huid en geeft deze een natuurlijke lift. Bovendien zorgt Profhilo voor een verkleining van de poriën, vermindering van acne en afname van ontstekingen.

Wat maakt Profhilo bijzonder?

Onze ervaren cosmetische specialisten injecteren ultrapuur hyaluronzuur, een stof die van nature in uw huid voorkomt. Dit zorgt voor diepe hydratatie en versteviging, waarbij de huid van binnenuit wordt vernieuwd. U zult merken dat uw huid gladder aanvoelt en een jeugdige gloed herkrijgt.

Nazorg

Na een Profhilo-behandeling is de nazorg doorgaans eenvoudig. Er is over het algemeen weinig tot geen hersteltijd nodig, zodat u vrijwel direct uw normale dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Het kan voorkomen dat u enige roodheid, zwelling of lichte blauwe plekken op de behandelde gebieden ervaart, maar deze symptomen verdwijnen meestal snel. Het is belangrijk om voldoende water te blijven drinken om de hydratatie van de huid te bevorderen en de effecten van de behandeling te optimaliseren.

Het is belangrijk om directe blootstelling aan intense hitte en zonlicht gedurende enkele dagen na de behandeling te vermijden om mogelijke bijwerkingen te voorkomen. Uw cosmetische specialist zal ook eventuele vervolgafspraken plannen om de voortgang van uw behandeling te evalueren en aanvullende injecties te bespreken als dat nodig is voor het beste resultaat. Het volledige effect van de behandeling wordt meestal geleidelijk zichtbaar na enkele weken tot maanden, naarmate de huid zich herstelt en verjongt.