Sculptra

Sculptra

Sculptra

Sculptra is een geavanceerde cosmetische behandeling die de huid stimuleert om collageen (bindweefsel) aan te maken. Dit maakt het geschikt voor het verbeteren van verslapte huid op verschillende delen van het lichaam, waaronder de armen, billen (voor cellulitis of een billenlift), decolleté, bovenbenen en buik. De belangrijkste component van Sculptra is poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof die ook van nature in ons eigen lichaam voorkomt, waardoor het een 100% biologische behandeling is. De procedure omvat het toedienen van Sculptra via injecties, en het herstelproces is vergelijkbaar met deze injecties.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert meestal tussen 1 tot 3 sessies om het gewenste resultaat te bereiken. Opmerkelijk is dat u al na ongeveer 6 weken een eerste verbetering zult opmerken, en dit resultaat kan tot wel 2 jaar aanhouden. De procedure zelf wordt als niet pijnlijk ervaren, omdat deze wordt uitgevoerd met een lange, dunne en flexibele naald. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het behandelde gebied en variëren meestal tussen 600 en 1500 euro per sessie.

Onze ervaren artsen zullen uw Sculptra behandeling zorgvuldig op uw persoonlijke behoeften en esthetische doelen afstemmen. U kunt erop vertrouwen dat uw behandeling op maat wordt gemaakt om de beste resultaten te bereiken en uw huid een jeugdige uitstraling te geven.