Sculptra

Hoe werkt sculptra?

Sculptra stimuleert de huid om collageen (bindweefsel) aan te maken en is daardoor geschikt om de slappe huid bij armen, billen (cellulitis of billenlift), decolleté, bovenbenen en buik te behandelen. Het bestaat uit poly-L-melkzuur. Dit is een natuurlijke stof, die ook door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Het is dus 100% biologisch. De behandeling gebeurt door middel van injecties en het herstel is identiek daaraan.

Een Sculptra behandeling bij ons biedt u de volgende voordelen:

  • Natuurlijke resultaten: sculptra werkt geleidelijk en zorgt voor een natuurlijke en subtiele verjonging zonder drastische veranderingen.
  • Langdurige effecten: de resultaten van sculptra zijn langdurig en kunnen tot wel twee jaar aanhouden, waardoor u langer kunt genieten van een jeugdige uitstraling.
  • Minimale hersteltijd: u kunt snel uw dagelijkse activiteiten hervatten na de behandeling, aangezien er weinig tot geen downtime is.
  • Op maat gemaakt: onze experts zullen de behandeling aanpassen aan uw unieke behoeften en esthetische wensen voor optimale tevredenheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

U heeft 1 tot 3 behandelingen nodig voor het mooiste resultaat, maar het eerste effect ziet u al na 6 weken en dit houdt tot 2 jaar aan. De behandeling is niet pijnlijk doordat het wordt uitgevoerd met een lange, dunne en soepele naald. De prijs is afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied en varieert van 600 tot 1500 per behandeling.

Onze ervaren artsen zullen de behandeling zorgvuldig op u afstemmen, waarbij wordt gelet op uw individuele behoeften en esthetische doelen. U kunt rekenen op een comfortabele en niet-ingrijpende procedure, waarbij sculptra geleidelijk zijn werk doet om een natuurlijke en langdurige verbetering van uw huid te bevorderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult.

Sculptra