FAQ Overig/ algemeen

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

“Is een intakegesprek kosteloos en kan ik na het gesprek gelijk behandeld worden?”

Ja. Er vindt altijd een intakegesprek plaats voorafgaand aan de behandeling. Als u besluit om door te gaan met de behandeling kan dat gelijk.

“Mag ik eten/drinken na de behandeling?”

Ja, dat mag. Houd er wel rekening mee dat in het geval van een tandartsverdoving het een paar uur kan duren voordat je weer gevoel hebt in het verdoofde gebied.

“Mag ik crème of lippenbalsem smeren op het behandelde gebied?”

Smeer pas na 4 uur lippenbalsem of make-up op het behandelende gebied.

“Mag ik roken na de behandeling?”

Ja, je mag roken na de behandeling.

“Wat is de minimale leeftijd voor een injectables behandeling?” 

Wij behandelen alleen patiënten vanaf 18 jaar oud.

“Mag ik na mijn spierverslappers/filler afspraak een gezichtsbehandeling doen?” 

Wij raden af om dit direct na de behandeling te doen. Na 14 dagen is het product gesetteld en zou je eventueel een facial behandeling kunnen nemen.

“Wanneer kan ik weer aan het werk?” 

De meeste klanten gaan de volgende dag weer aan het werk. Het kan wel voorkomen dat er dan nog wat zwelling en blauwe plekjes zijn, maar 24 uur na je behandeling mag je dit bedekken met make-up.

Ik ben zwanger, mag ik een spierverslappers of filler behandeling ondergaan?

Gefeliciteerd! Wanneer je bent bevallen en ook geen borstvoeding meer geeft verwelkomen we je graag terug op een van onze locaties.

“Wat houdt een BIG nummer in?”

Het BIG- register (Beroepen in de Individuele gezondheidszorg) is een Nederlands register, waarin het basisberoep is opgenomen van personen die werkzaam zijn in een aantal beroepsgroepen in de gezondheidszorg. Het BIG- register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

“Hoelang duurt een behandeling?”

Gemiddeld neemt een behandeling ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag, dit is inclusief een gratis en vrijblijvend consult met de arts.