Kaaklijn

Kaaklijn behandeling

De hoeveelheid botweefsel in de kaak varieert van persoon tot persoon, wat invloed heeft op de strakheid van de kaaklijn. Een overvloed aan botweefsel in de kaak kan resulteren in een scherpere kaaklijn. Met het verstrijken van de tijd kan echter het losse vetweefsel in de wangen naar beneden zakken. Bovendien neemt met de leeftijd de aanwezigheid van elastine, hyaluronzuur en collageen in het gezicht af, wat kan leiden tot wat we vaak ‘hamsterwangen’ noemen.

De behandeling

Een effectieve manier om de kaaklijn strakker te maken, is door middel van een fillerbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt een speciale filler met behulp van een kleine naald in de huid geïnjecteerd. Hierdoor kunnen we contouren creëren die de kaaklijn verfraaien. De benodigde hoeveelheid filler en de duur van het behoud van een strakke kaaklijn kunnen variëren van persoon tot persoon.

Het resultaat

De procedure verloopt snel en is over het algemeen vrijwel pijnloos, met minimale hersteltijd. Na de behandeling kunt u meestal direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten van de behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar en kunnen tot wel een jaar aanhouden, afhankelijk van uw individuele metabolisme. In onze kliniek staat veiligheid voorop. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige fillers die zijn goedgekeurd door gerenommeerde medische instanties. Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis van gezichtsanatomie en esthetiek, wat hen in staat stelt om natuurlijk ogende resultaten te leveren.

Nazorg

Daarnaast adviseren wij om gedurende de eerste twee weken na de behandeling de sauna en zonnebank te vermijden. De huid kan na de behandeling namelijk gevoeliger zijn voor UV-straling, wat het resultaat kan beïnvloeden. Wij hechten veel waarde aan uw nazorg en bieden u deze aanbevelingen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt en uw huid gezond blijft.