Kaaklijn

Hoe werkt een kaaklijn behandeling?

De een heeft meer botweefsel bij de kaak dan de ander. Bij aanwezigheid van meer botweefsel bij de kaak heb je een strakker kaaklijn. Ook door onder andere veroudering zakt het losse vetweefsel in de wangen naar beneden. Met de ouderdom verminderd de aanwezigheid vanelastine, hyalonzuur en collageen in het gezicht, zo ontstaan wat we noemen ‘hamsterwangen’.

Door middel van een behandeling met filler kunnen wij uw kaaklijn strakker maken. De filler wordt in uw huid geïnjecteerd met een kleine naald. Zo maken we contouren aan die de kaaklijn veranderen. Per persoon verschilt het hoeveel filler er nodig is en hoelang de kaaklijn mooi strak blijft.

Het proces is snel en vrijwel pijnloos, met minimale hersteltijd. Na de behandeling kunt u vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tot wel een jaar aanhouden, afhankelijk van uw individuele metabolisme.

Bij onze kliniek staat uw veiligheid voorop. We gebruiken alleen hoogwaardige fillers die zijn goedgekeurd door gerenommeerde medische instanties. Onze specialisten hebben een diepgaande kennis van gezichtsanatomie en esthetiek, waardoor ze in staat zijn om u een resultaat te bieden dat natuurlijk oogt.