Margarita Petrova

Margarita Petrova

LID VAN KNMG & NVCG

BIG-geregistreerd – 69918340701

Margarita Petrova is in Rusland als kinderarts afgestudeerd. Na haar artsexamen heeft ze 17 jaar in het Regionaal Revalidatie Centrum gewerkt. Haar interesse lag in de behandeling van de patiënten met aangezichtsverlamming.
Sinds 2003 heeft ze naast haar werk op de afdeling revalidatie ook op de afdeling cosmetische geneeskunde gewerkt.

Sinds 2008 is Margarita woonachtig in Nederland. Hier heeft ze een assessment procedure voor buitenlandse artsen en alle theoretische modules van de NVCG Opleiding Cosmetische Geneeskunde met succes afgerond. Margarita
streeft naar full-face approach zodat ze samen met haar cliënten, met minimale ingrepen, optimale resultaat kan bereiken.

Cosmetisch Specialist Margarita Petrova is een BIG-geregistreerd arts, die zeer ervaren is op het gebied van injectables.

Margarita vindt een vertrouwelijke relatie met de cliënt belangrijk en streeft naar maximale comfort voor de client tijdens de behandeling. Het geeft haar voldoening wanneer zij de glimlach van een cliënt ziet na een behandeling.

“Ik volg altijd het principe “Prímum nóli nocēre “ geen schade brengen. Ik werk met gezonde mensen en ik overweeg altijd mogelijke risico’s”.

Maak kennis met Margarita: