Draadlift PDO & APTOS

Hoe werkt een PDO & APTOS draadlift behandeling?

Bij een draadlift, een nieuwe revolutionaire manier van behandelen van de huid, wordt verstrakking van de huid bereikt zonder chirurgie.

PDO Barb draadlift

Het doel van een PDO Barb draadlift is om de huid te verstrakken en te verjongen op een natuurlijke manier. De draden worden met een canule onder de huid ingebracht, deze behandeling is niet anders qua pijnprikken als een normale fillerbehandeling met een canule. Er wordt lokale verdoving gebruikt.

De draden (Barbs) zorgen onder de huid ervoor dat elastine en collageen worden aangemaakt. Hierdoor wordt de huid verstrakt en als het ware verfrist door de aanmaken van eigen natuurlijke eiwitten onder de huid. De draden lossen vanzelf op na 18 maanden. De arts zal de nazorgadviezen uitleggen bij een intake of consult voor meer informatie.

APTOS draadlift 

APTOS draden worden net als PDO draden onder de huid ingebracht en lossen ook vanzelf op. Het grote verschil met PDO-draden is dat APTOS-draden gemaakt zijn van PLLA met capralacton. Het effect is hierdoor net wat sterker en langer dan de gewone PDO draden en gaat meerdere jaren mee. Het resultaat bij een APTOS-behandeling met een geschikt huidtype kan een chirurgische facelift evenaren, waarbij met de APTOS-techniek de huid verjongt en bij een chirurgische facelift niet.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een persoonlijk consult!

APTOS draadlift