FAQ Skinboosters

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden over skinboosters

“Wat is het verschil tussen skinbooster en Profhilo?” 

Profhilo is 5 point behandeling, de werking gaat langzamer dan skinbooster. Meestal zie je het effect 4 weken na de eerste behandeling en het eindresultaat 4 weken na de tweede behandeling. Met skinbooster heb je meer prikken nodig maar dat kan je gelijkmatig verdelen precies op de plekken waar je het nodig hebt. Het effect is al te zien na 1 week en blijft ongeveer 3 maanden.

“Wat is het verschil tussen GOURI, Profhilo en Sculptra?”

Gouri is gemaakt met een volledig opgeloste vloeibare vorm van PCL, terwijl Profhilo is gemaakt van hyaluronzuur (HA). Gouri helpt door een zacht liftend effect te geven aan het hele gezicht, terwijl Profhilo helpt bij het hydrateren en strakker maken van de huid.

Wat wij vaak ook zien is dat lijnen in huid minder worden, daar waar profhilo conditie van de huid verbeterd en beetje volume geeft aan het gezicht, en huid een soort glow geeft.

GOURI verspreidt en regenereert op natuurlijke wijze collageen over het hele gezicht. Profhilo bevat hyaluronzuur dat zich naadloos verspreidt en prachtig werkt op je midden- en ondergezicht voor hydratatie en huidverstrakking. Sculptra werkt verbazingwekkend goed met massage na de behandeling voor een optimaal resultaat.

“Wat zijn de voordelen van GOURI versus Profhilo versus Sculptra?”

– Sculptra bestaat uit PLLA, poly L-melkzuur, is perfect voor gezichtsvolume en collageenregeneratie om de huid strakker te maken. Van de 3 is het het enige product dat het volume van het gezicht kan vergroten, en omdat het geen onmiddellijke oppervlakkige volumetoename is, is het niet nodig om het op te lossen in vergelijking met reguliere fillers.

– Gouri heeft prachtige collageenregeneratie-eigenschappen, vandaar een prachtige anti-agingbehandeling. Van de 3 is het de enige die is geïndiceerd voor behandeling van het bovengezicht.

– Profhilo bestaat uit pure HA, hyaluronzuur en heeft daardoor de beste eigenschappen als het gaat om hydrolifting van je huid.

– GOURI heeft slechts 10 injectiepunten nodig voor het hele gezicht

-Profhilo heeft ook slechts 10 injectiepunten nodig.

-Sculptra vereist, afhankelijk van uw zorggebied en injectorvaardigheid, 4 – 8 punten.

“Hoelang duurt een behandeling?”

Gemiddeld neemt een behandeling ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag, dit is inclusief een gratis en vrijblijvend consult met de arts.