Jukbeenderen

Jukbeenderen

De jukbeenderen spelen een cruciale rol in het definiëren van de contouren van het gezicht. Het volume in de jukbeenderen draagt bij aan een jeugdige en frisse uitstraling, en het heeft tevens een liftend effect. Naarmate we ouder worden, neemt het natuurlijke volume in de jukbeenderen af. Gelukkig biedt de mogelijkheid om fillers te gebruiken voor het herstellen van dit volume een effectieve oplossing. Onze geavanceerde en veilige filler-technieken stellen ons in staat om uw jukbeenderen nauwkeurig te verbeteren en versterken.

De behandeling

Bij de behandeling voor het herstellen van jukbeenvolume zal de arts of specialist uw gezicht zorgvuldig beoordelen om de optimale injectieplaatsen te bepalen. In de meeste gevallen wordt er gebruikgemaakt van een canule, een stompe naald waarmee de filler op precies de juiste plek kan worden geplaatst. Dit minimaliseert het risico op blauwe plekken na de behandeling en zorgt voor een nauwkeurige toediening.

Het resultaat

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar, hoewel een deel van het zichtbare volume te wijten kan zijn aan lichte zwelling. U kunt de zwelling verminderen door regelmatig te koelen in de eerste dagen na de behandeling. In de dagen die volgen, zal de zwelling geleidelijk afnemen, waardoor u het uiteindelijke resultaat beter kunt beoordelen. Het optimale resultaat manifesteert zich meestal na ongeveer twee weken en hangt af van het type filler dat wordt gebruikt. Over het algemeen blijft het resultaat van de behandeling zichtbaar tussen de 6 en 12 maanden.

Nazorg

Na de behandeling raden wij u aan om gedurende de eerste twee weken niet naar de sauna te gaan of onder de zonnebank te liggen. Dit komt doordat de huid na de behandeling gevoeliger is voor UV-straling, wat het resultaat kan beïnvloeden. Het naleven van deze richtlijnen helpt u om het behaalde resultaat te behouden en uw huid te beschermen tegen schadelijke effecten van de zon. Uw arts of specialist zal u voorzien van gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt en uw huid in optimale conditie blijft.