RRS eyes

RRS eyes 

Wil je weer stralen met een frisse blik zonder last te hebben van wallen, donkere kringen en vermoeide ogen? RRS® HA Eyes is dé oplossing die je zoekt.

De injectievloeistof van RRS® HA Eyes is speciaal ontworpen om vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen en de oogcontouren te verbeteren.

De behandeling

Met behulp van kleine prikjes, een geavanceerde techniek waarbij de vloeistof rechtstreeks in de huid wordt ingebracht, wordt het effect van RRS® HA Eyes geoptimaliseerd. Deze behandeling stimuleert de doorbloeding, ondersteunt de collageen- en elastineproductie, en verlicht de huid rond de ogen.

Het resultaat

De actieve ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en natuurlijke stoffen die het lymfedrainagesysteem activeren, zorgen voor een doelgerichte aanpak. Door de onderdrukking van pigmentvorming wordt de huid onder de ogen lichter, wat zorgt voor een verhelderend effect.

RRS® HA Eyes is niet alleen effectief, maar ook veilig. Het is belangrijk om te weten dat deze behandeling niet geschikt is voor mensen met allergieën voor de ingrediënten of bij huidziekten en infecties. Raadpleeg altijd eerst een specialist als je twijfelt of RRS® HA Eyes geschikt is voor jou.

Nazorg

Na de behandeling kan er wat zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel. Ook kan er tijdelijk een blauwe plek ontstaan, maar deze verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen. Het volgen van een behandelplan, bestaande uit 4 tot 6 sessies met een interval van 1 of 2 weken, wordt aanbevolen voor langdurige resultaten.

Wil je het maximale resultaat behalen? Volg dan het behandelprotocol nauwkeurig en combineer dit met een gezonde levensstijl. Voldoende slaap, beperking van alcohol- en zoutinname, en voldoende hydratatie dragen bij aan een frisse uitstraling zonder vermoeide ogen.

Kies voor RRS® HA Eyes en geniet weer van een stralende, jeugdige oogopslag!