Over Liquid Beauty Clinic

MAY_8732a

Over Liquid Beauty Clinic

Bij Liquid Beauty Clinic ligt de nadruk op het benadrukken van natuurlijke schoonheid en het bereiken van een frisse, vernieuwde uitstraling. Onze oprichtster, Natasha Smolska, is een gekwalificeerde BIG-geregistreerd arts. Ze heeft een passie voor cosmetische verbetering en heeft haar medische diploma behaald aan de Universiteit van Leiden. Vervolgens heeft ze haar deskundigheid verder ontwikkeld door een opleiding tot cosmetisch specialist te volgen. Met meer dan 15 jaar praktijkervaring heeft ze de beschermde titel van cosmetische arts verworven en is ze lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Samen met haar team staat Natasha garant voor kwaliteit en veiligheid. Ze selecteert haar team zorgvuldig en leidt hen op met haar eigen ontwikkelde technieken in het gebruik van fillers en botox. Bovendien blijven ze op de hoogte van de laatste technieken en trends op het gebied van injectables, waarbij een van de meest bekende en waarin onze artsen een leidende positie hebben, de “Russian lips” en “Flat lips” zijn.

Het belangrijkste streven van ons team is om de wensen van onze klanten goed te begrijpen en eerlijk advies te geven, terwijl we realistische prijzen hanteren. We streven naar een optimale balans tussen schoonheid en natuurlijkheid en maken uitsluitend gebruik van betrouwbare A-merk producten en ervaren professionals.

Bij Liquid Beauty Clinic beseffen we het belang van het respecteren van de visie van onze klanten en het verenigen van hun wensen met de expertise van onze specialisten. Natasha en haar team zijn vastbesloten om eerlijk advies te geven over verschillende behandelingsmogelijkheden.