Kinvergroting

Kinvergroting

Wanneer uw kin niet in harmonie is met de rest van uw gezicht of als deze te klein lijkt, kunt u kiezen voor een kinfiller om meer volume te creëren en uw kin te accentueren. Met deze fillerbehandeling kunnen we de contour van uw kin veranderen, waardoor uw gezichtsproporties beter in balans komen. Dit resulteert in een smaller ogend gezicht, en het effect is direct zichtbaar.

De behandeling

Tijdens de behandeling worden er meerdere injecties met een filler op basis van hyaluronzuur geplaatst. De filler wordt strategisch in de kin geïnjecteerd om volume toe te voegen en de gewenste contour te creëren. De procedure is over het algemeen niet pijnlijk, maar als u zich zorgen maakt over ongemak, kan lokale verdoving worden gebruikt om het behandelde gebied te verdoven.

Het hele proces duurt meestal ongeveer 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de complexiteit van de behandeling en uw individuele doelen. Na de injecties zal de arts het behandelde gebied masseren om ervoor te zorgen dat de filler gelijkmatig wordt verspreid en om eventuele onregelmatigheden te voorkomen.

Het resultaat

Het resultaat van de kinvergroting is onmiddellijk zichtbaar en bereikt zijn optimale uitstraling na ongeveer 2 weken. U zult merken dat uw kin is geaccentueerd en onregelmatigheden zijn verminderd. Als u na 2 weken niet tevreden bent met het resultaat, kunt u tussen 2 en 4 weken na de behandeling terugkomen voor een controleafspraak.

Nazorg

Wij adviseren u om gedurende de eerste 2 weken na de behandeling de sauna en zonnebank te vermijden. De huid kan namelijk extra gevoelig zijn voor UV-straling, wat het resultaat kan beïnvloeden.