Fronsrimpels

Hoe werkt een behandeling tegen fronsrimpels?

Fronsrimpels kunnen verschijnen als een of twee diepe groeven tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt wanneer u de spieren tussen uw wenkbrauwen aanspant. Meestal is dit zichtbaar wanneer u boos kijkt, aan het nadenken bent of uw ogen dichtknijpt. Fronsrimpels ontwikkelen zich als gevolg van het dunner worden van het huid rond dit gebied, zonneschade en met bewegingen van de spieren op uw gezicht.

Fronslijnen kunnen u verouderen, maar gelukkig kunt u het door middel van spierverslappers drastisch verminderen. spierverslappers zijn een effectieve en veilige manier om rimpels te verminderen en te elimineren. Bij een erg diepe rimpel wordt soms gekozen voor een combinatie van spierverslappers en filler. De arts prikt dan 5 tot 7 prikjes in de spiertjes van de fronsregio.

Het resultaat?

De fronsrimpel behandeling met spierverslappers is snel, vrijwel pijnloos en vereist geen lange herstelperiode. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk gedurende enkele dagen na de behandeling en kunnen tot enkele maanden aanhouden. Indien gewenst, kan de behandeling veilig worden herhaald om het effect te behouden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw jeugdige uitstraling te herstellen.

Hoe werken spierverslappers?